OPTIMUS PLUS - WEB DESIGN - CREARE SITE-uri WEB - OPTIMIZARE SEO

Web Design - Optimus Plus este mereu la curent cu noutatile din domeniul Web Design si are alaturi o echipa ce se implica in toate proiectele. Acordam o mare atentie principiilor de design, combinatiei de culori si gasim solutii optime cat mai eficiente. Cream o grafica impresionanta care iti va reprezenta cu succes brand-ul.

 

Analiza Web - Analiza Web va ofera statistici si masuratori: puteti intelege utilizatorii, modelele de trafic, dinamica de conversie, dar si campanii de marketing. Puteti afla detalii despre site atunci cand are probleme si din ce cauza. Analiza web include analize pe partea de server si analize pe partea de client. Cele pe partea de client se mai numesc analize site active. Aceste analize va permit masurarea succesului site-ului portal, cererea unui portal pe viitor, dar si planificarea modificarii nevoilor celor care viziteaza site-ul.

 

Copywriting - Continutul unei pagini web trebuie sa fie original, clar, relevant si scris pentru oameni. Prin legatura pe care acesta o realizeaza intre brand si cumparator, este esential in mediul online.

De aceea cuvintele sunt cele care vand si fac ca materialele dvs publicitare sa atraga si sa va reprezinte cu succes.

 

Off page SEO - Pentru a imbunatati pozitia in pagina de rezultate, seo off page reprezinta toate masurile care pot fi luate in afara site-ului.

Calitatea, cantitatea, dar si diversitatea reprezinta valori de baza in obtinerea unei campanii de optimizare off page eficiente.

 

On page SEO - In procesul de indexare al motoarelor de cautare este foarte important sa aveti titluri de pagini si descrieri adecvate, deoarece sunt elemente esentiale. Informatiile pe care website-ul le ofera user-ilor sunt un important motiv pentru care acesta este vizitat. De aceea continutul trebuie sa fie unic si sa se refere la cuvinte cheie usor de citit, corecte. Aspectul tehnic este important deoarece site-ul tau sa poata fi gasit usor si sa nu fie confundat.

Scopul nostru este ca utilizatorul sa fie incantat atat de continut cat si de design pentru a petrece mai mult timp pe pagina web. De asemenea, timpul de incarcare a paginilor trebuie sa fie cat mai mic.

 

Google AdWords - Google AdWords  reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de publicitate online. Va transforma afacerea intr-una de succes intr-un timp foarte scurt. Pentru a promova produsele si serviciile pe care dvs. le oferiti, Google AdWords este o metoda foarte buna pentru a aduce anuntul tau in fata celor interesati de business-ul tau. Google AdWords te poate ajuta in cresterea numarului celor care va viziteaza site-ul. Pentru a derula împreună o relație de business pe termen lung, suntem direct interesati de cresterea profitabilității campaniilor tale Google AdWords.

 

Social media - Pentru a fi cunoscut si clientii sa aiba incredere in serviciile si produsele tale, este necesara reclama pe mai multe retele de socializare:

Blogul firmei (maxim 300 cuv), website-uri de stiri, facebook, tweeter, google plus, instagram. Prezenta online conteaza foarte mult. Publicand informatii care te reprezinta ca business, clientii te vor cunoaste mai bine. De aceea, cu cat esti mai activ, cu atat te vor cunoaste si contacta mai multe clienti.

 

Design grafic - Cream, combinam simboluri si idei intr-o forma reprezentativa.

Pentru a obtine un design modern, imbinam cunostintele noastre cu dorinta clientului si ne asiguram ca produsul final este unul de succes.

Un design de calitate va fi usor de navigat, inteles repede si va ajuta clientii sa gaseasca ceea ce cauta. Astfel, un aspect profesional creeaza mult mai repede increderea unui client. Textele, culorile, spatiile bine delimitate, dar si imaginile atrag atentia utilizatorului. Acestea te vor ajuta sa ai un avantaj vizual in fata concurentei.

 

Magazin online - Pentru ca in Romania comertul online creste in fiecare an, va oferim posibilitatea de a va vinde produsele prin doar cateva click-uri. Scopul nostru este acela de a usura procesul de cumparare prin folosirea magazinului online, foarte usor de administrat. Vizitatorii au o experienta placuta la accesarea unui magazin online si vor cumpara cu incredere.

Clientii magazinului dvs. pot fi si din alte tari. Un avantaj mare este acela ca un magazin online poate sa vanda non stop.

 

< Servicii

                                                                                                         Info-Utile  >

Optimus Plus

 

Str. Crinului, Bl. D6, Sc. C, Ap. 1, Cod. 110109, Pitesti, Arges, Romania

 

Tel/Fax:   +40 0248 221 960

                                            Sevastian BOTOGHINA :   +40 0744 648 065

                                             Marian FLOREA :   +40 0744 648 066

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Productie Publicitara, reclame luminoase, inscriptionari auto. web design

0744 648 065            contact@optimusplus.ro

Termeni si Conditii

Copyright © Optimus Plus