OPTIMUS PLUS - PRINT DIGITAL - UN PLUS DE CULOARE PENTRU IMAGINEA TA!

Print digital - un print bun, face cat o mie de cuvinte.

 

Optimus Plus cu o experienta de 25 de ani in domeniu, ofera servicii de print digital de mare format.

La baza calitatii produselor executate stau tehnologia folosita, materialele utilizate si profesionalismul echipei. Printurile oferite, au culori intense, fara banding si reproduc atent cele mai mici detalii. Datorita aparatelor de ultima generatie si a capacitatii mari de productie, suntem in masura, sa onoram la timp comenzile, cu respectarea celor mai inalte standarde de print. In functie de utilizarea printului, se folosec diferite tipuri de materiale: frontlit, backlit, blockout, mash, autocolant, fototapet printabil, window graphics.

 

Frontlit - este cel mai folosit produs de reclama, atat la interior cat si la exterior.

 

Backlit - material PVC de culoare alba, folosit la fetele de firme luminoase, cu iluminare din spate. Este ideal pentru a pune in valoare informatia afisata.

 
Blockout - material opac, ce nu permite luminii sa treaca. Se poate printa pe ambele fete, putand fi utilizat in aplicatii, outdoor si indoor. Este cel mai rezistent material din categoria print outdoor.
 
Mesh - solutie pentru expunerea pe suprafete mari, datorita greutatii reduse, elasticitatii si rezistentei la vant. Datorita perforatiilor permite patrunderea luminii prin material.

 

Autocolant - cu adeziv permanent sau removable, mat, lucios, translucent, reflectorizant. Avand o multitudine de aplicatii tipurile de autocolant sunt foarte diversificate si se folosesc la:

inscriptionari auto, vitrine, bannere, panouri, standuri expozitionale, etc.

 

Fototapet printabil - invita in camera copilului, personajele indragite. Se poate printa orice imagine dorita, pe pereti sau pardoseala. Acestea sunt uimitoare si pot reprezenta peisaje, flori decoruri moderne si bineinteles imaginea copilului si a celor dragi. Foarte usor de aplicat, nu necesita timpi de uscare. Utilizam cerneluri ECO, care nu emana miros. Acestea permit contactul cu apa, sunt rezistente UV si nu se deterioreaza in mediu umed. Materialele utilizate sunt perforate micronic, special pt. a permite peretelui sa respire, eliminand riscul aparitiei mucegaiului.

 

Window Graphics - autocolant perforat, permite trecerea luminii. Aceasta reprezinta o metoda originala si de mare efect pentru personalizarea vitrinelor.

 

 Printam pe diverse materiale destinate expunerii indoor si outdoor cu dimensiuni ce depasesc formatele uzuale ale afiselor sau posterelor.

< Servicii

                                                                                                         Info-Utile  >

Optimus Plus

 

Str. Crinului, Bl. D6, Sc. C, Ap. 1, Cod. 110109, Pitesti, Arges, Romania

 

Tel/Fax:   +40 0248 221 960

                                            Sevastian BOTOGHINA :   +40 0744 648 065

                                             Marian FLOREA :   +40 0744 648 066

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Productie Publicitara, reclame luminoase, inscriptionari auto. web design

0744 648 065            contact@optimusplus.ro

Termeni si Conditii

Copyright © Optimus Plus