E-mail: contact@optimusplus.ro

Tel. 0744 648 065

Totemuri – Un plus de valoare pentru afacerea ta!

Optimus Plus recomanda aceasta metoda de promovare, avand un efect 24h din 24h.

 

Totemul este un element de semnalistica stradala si are rolul de a semnaliza si informa mai bine clientul. Este foarte elegant si impunator dand valoare locatiei. Totemurile sunt caracterizate de verticalitate si pot avea forme, marimi si grosimi diferite. Pot fi cu fete vacumate, curbe sau drepte, forme neregulate, trapezoidale, conice sau rectangulare. Sunt confectionate din: alucobond, stiplex, polyplan, polycarbonat si lemn. Are mai multe tipuri de iluminari : iluminare din interior, iluminare tip halou si iluminare indirecta. In functie de grafica, marimea si forma aleasa de client, pot fi personalizate si se pot adauga litere volumetrice. Decuparea si frezarea sunt realizate computerizat pe CNC, ceea ce asigura un plus vizual.

Tehnologiile utilizate sunt: vopsire in camp electrostatic, frezare si routare CNC, sudura in gaz protector, taiere laser, print digital, laminare, etc.

 

Aplicatii: benzinarii, hoteluri, restaurante, pensiuni, cladiri de birouri, farmacii, supermarketuri, baze sportive, spitale, banci, showroom-uri.

 

Avantaje:

• Metoda originala de publicitate

• Ofera vizibilitate maxima pe timp de zi si de noapte, 24h din 24h

• Posibilitate de personalizare pt. diferite tipuri de activitate

• Pt. cladirile de birouri, poate fi casetat pt. fiecare etaj sau client in parte

• Materiale, dimensiuni si forme diversificate

• Devine un reper zonal

• Pot fi de interior si exterior

• Produs premium

 

Optimus Plus transforma sediul firmei tale intr-un reper zonal !

Totemuri Volumetrice

Optimus Plus - produce o gama variata de totemuri volumetrice luminoase cu diferite cote de gabarit. Totemurile sunt elemente premium de semnalistica stradala, cu un puternic impact vizual, recomandate sedii de firma, magazine, marketuri si supermarketuri, mall-uri, clinici, cabinete medicale, spatii de birouri, etc. In functie de optiunea clientului totemurile pot avea diverse forme si culori.

Personalizarea se poate realiza cu stiplex colorat in masa decupat cu laser, alucobond decupat pe CNC, litere volumetrice, autocolant printat sau caterat. Iluminarea totemului este eficienta, fiabila si foarte economica. Sunt prevazute cu senzor de lumina sau timmer.

Totemuri Intrare Localitati

Optimus Plus - proiecteaza, produce si monteaza oriunde in tara, totemuri intrare - iesire in localitati. Acestea se pot produce atat luminoase cat si neluminoase. Pt. cele luminoase folosim instalatie electrica cu LED-uri de calitate, sunt fiabile in timp si asigura un consum mic de energie. Inscriptionarea este realizata cu autocolante colorate in masa, autocolante printate si laminate, stiplex decupat cu laser, alucobond decupat pe CNC si litere volumetrice.

Inaltimea medie pentru acest tip de totemuri este intre 3 si 5 m. Montajul se realizeaza cu buloane prinse in beton.

Timpul de executie este de maxim 15 - 30 zile.

Totemuri Primarii

Optimus Plus produce aceste tipuri de totemuri pentru primarii, pe tot teritoriul tarii. Cotele medii propuse de noi sunt intre 4 si 6 m. Acestea sunt impozante si trebuie sa contina anumite elemente de semnalistica specifice. Sunt executate din alucobond decupat pe CNC. Pot fi luminoase sau neluminoase. Inscriptionare se realizeaza cu volumetrie. Iluminarea poate fi din interior, indirecta, in litera sau tip halow. Montajul se realizeaza cu buloane prinse in beton.

Timpul de executie este de maxim 15 - 30 zile.

Totemuri Sedii Firma

Optimus Plus executa o gama diversa de totemuri pentru sedii firma cu forme si marimi diverse. Este cea mai buna metoda prin care se poate promova o cladire de birouri. Inaltimea medie pt. acestea este intre 4 - 8 m. Ele pot fi configurate casetat pentru fiecare beneficiar in parte.

Iluminarea se realizeaza exclusiv cu LED-uri, asigurand o iluminare uniforma si economica.  Timpul de executie este de maxim 30 zile.

Totemuri Afisare Combustibili

Optimus Plus executa la comanda toata semnalistica necesara functionarii unei statii de carburanti. Totemurile de afisare combustibili sunt cele mai complexe din toata gama de semnalistica. Sunt proiectate sa functioneze 24 / 24 h. Inaltimea optima pentru un totem de afisare combustibili este intre 4 - 6 m. In functie de cerintele clientului, matricele de LED-uri pot avea culori si marimi diferite.

Programarea preturilor, se realizeaza cu telecomanda radio. Pot fi prevazute sa se aprinda si sa se stinga cu senzor de lumina.

Totemuri Directionare

Optimus Plus este printre putinele firme din tara care produce aceste totemuri de directionare. Asa cum le-am denumit, ele sunt concepute cu scopul de a directiona clientii catre un anumit obiectiv. Pot avea o inaltime medie de  4 - 6 m.

Pot fi neluminoase si luminoase. La cele luminoase folosim instalatie module LED cu aprindere automata noapte - zi.

Totemuri Magazine

Optimus Plus produce o gama diversa de totemuri magazine. Acestea reprezinta o forma de publicitate adresata in special marketurilor, supermarketurilor, mall-urilor, etc. Sunt vizibile in special traficului auto si pietonal, avand un foarte mare impact in vizibilitatea stradala.

Inaltimea medie este de 4 - 12 m. Pot fi luminoase, neluminoase sau iluminate indirect.

Optimus Plus

 

Str. Crinului, Bl. D6, Sc. C, Ap. 1,

Cod. 110109, Pitesti, Arges, Romania

 

Tel/Fax: +40 0248 221 960

Sevastian BOTOGHINA : +40 0744 648 065

              Marian FLOREA: +40 0744 648 066

E-mail: contact@optimusplus.ro

        sevastian@optimusplus.ro

           marian@optimusplus.ro

Stabilește o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Copyright © Optimus Plus