OPTIMUS PLUS - PERGOLE RETRACTABILE - FUNCTIONALITATE SI DESIGN

< Produse

Pergolele sunt sisteme de umbrire ce includ un suport cu picioare si brate din aluminiu. In cazul pergolelor retractabile, materialul textil ce o acopera se poate culisa pe un sistem de sine. Astfel ea poate fi stransa atunci cand se doreste, lasand lumina soarelui sa patrunda. Pergolele din aluminiu au o structura solida, dar si eleganta in acelasi timp si au durabilitate indelungata.

 

Pergolele sunt elemente arhitecturale ce ofera un design deosebit gradinilor si teraselor. Ele pot fi proiectate ca elemente separate de restul casei si amplasate in gradina, pot fi montate in completarea casei, in stilul unei verande sau pot acoperi o terasa.

 

Pergolele pot avea atat functie de umbrire, cat si de protectie impotriva ploii. In functie de scopul pentru care sunt montate, pergolele pot fi drepte sau inclinate si pot avea, suplimentar jgeab de scurgere a apei.

 

Montam pergole si copertine Gaviota, realizate pe comanda. Poti alege mecanismul, culoarea si modelul panzei in functie de preferintele si nevoile tale.

Pergole retractabile - ZEN

 

Se recomanda pentru umbrirea teraselor si gradinilori de dimensiuni medii si mari, creand conditii confortabile de temperatura pe timp de vara si oferind spatiului umbrit o nota distincta si speciala.

ZEN este o pergola cu sistem simplu si durabil, sinele de culisare si profile de structura fiind din profil de aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, de forma rectangulara (90mm x 50mm).

Acest model de pergola are trei variante constructive, ea putand fi comandata doar ca tavan retractabil, cu structura proprie in varianta de prindere perete podea si cu structura proprie de fixare.

Actionarea sistemului se face atat manual cu ajutorul snurului cat si electric cu ajutorul unui motor cu telecomanda sau intrerupator, de curent continuu aplicat intre sinele de rulare a pergolei, independent de material ce permite plierea si deschiderea in plan orizontal.

Materialul acrilic folosit la fabricare pergolelor Gaviota ofera cel mai inalt grad de protectiela UV si inflarosii, dispune de o gama variata iar culorile sunt rezistente in timp. Panza se coase in mod particular, pentru a pastra proportia culorilor si a cusaturilor pe intreaga suprafata.

Pergolele se fabrica doar in culori UNI

 

Dimensiuni:

Lungime – minim 1.50 m / maxim 7.00 m

Deschiderere – minim 1.00 m / maxim 7.00

 

Lungimea si proiectia pergolei, sunt reprezentate de cotele de gabarit a produsului.

Pergole retractabile ZEN RAIN

 

Se recomanda zonelor de terasa si a gradinilor de dimensiuni medii si mari, avand ca scop protectia impotriva soarelui si precipitatiilor oferind spatiului acoperit o nota distincta si speciala.

ZEN RAIN este o pergola cu sistem simplu si durabil, sinele de culisare si profile de structura fiind din profil de aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, de forma rectangulara (90mm x 50mm), aceasta fiind prevazuta cu acoperis pe zona de strangere si jgheab de preluare a apei.

 Actionarea pergolei se face doar electric folosid un motor cu telecomanda sau intrerupator, de curent continuu aplicat intre sinele de rulare a pergolei, independent de material ce permite plierea si deschiderea in plan orizontal.

Sistemul de iluminat cu leduri reprezinta o optiune valabila pentru pergola Zen Rain, profilele fiind prevazute cu canal special de montaj.

Materialul folosit la fabricare pergolei ZEN RAIN este de tip SUNBLOCK , opac si impermeabil oferind oferind un inalt grad de protectie la UV si inflarosii, dispune de o gama variata, iar culorile sunt rezistente in timp. Panza se coase in mod particular, pentru a pastra proportia culorilor si a cusaturilor pe intreaga suprafata.

Pergolele se fabrica doar in culori UNI.

 

Dimensiuni:

Lungime – minim 1.50 m / maxim 7.00 m

Deschiderere – minim 1.50 m / maxim 5.00

 

Lungimea si proiectia pergolei, sunt reprezentate de cotele de gabarit a produsului.

Pergole retractabile 80 x 40

 

Se recomanda pentru umbrirea teraselor si gradinilori de dimensiuni medii si mari, oferind spatiului umbrit o nota distincta si speciala.

 Este un sistem de pergola in falduri cu variante de amenajare diversificate, creand conditii confortabile de temperatura pe timp de vara.

 Modelul  80x40 este o pergola cu sistem simplu si durabil, sinele de culisare si profile de structura fiind din profil de aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, de forma rectangulara (80mm x 40mm).

Acest model de pergola are trei variante constructive, ea putand fi comandata doar ca tavan retractabil, cu structura proprie in varianta de prindere perete podea si cu structura proprie de fixare.

Actionarea sistemului se face doar manual cu ajutorul snurului, ce permite plierea si deschiderea in plan orizontal.

Materialul acrilic folosit la fabricare pergolelor Gaviota ofera cel inalt grad de protectiela UV si inflarosii, dispune de o gama variata iar culorile sunt rezistente in timp. Panza se coase in mod particular, pentru a pastra proportia culorilor si a cusaturilor pe intreaga suprafata.

Pergolele se fabrica doar in culori UNI.

 

Dimensiuni:

Lungime – minim 1.50 m / maxim 7.00 m

Deschiderere – minim 1.00 m / maxim 7.00

 

Lungimea si proiectia pergolei, sunt reprezentate de cotele de gabarit a produsului.

Veranda EOS

 

Este un produs de exterior destinat umbririi acoperisurilor transparente, spatiilor de terase, dispuse sub diverse unghiuri de inclinare,reprezentand solutia ideala pentru controlul si filtrarea intensitatii luminoase.

EOS este o copertina retractabila casetata cu  ghidaje laterale cu pistoane de tensiune si material acrilic.

Acest sistem poate fi montat pe structuri deja existente,luminatoare ale cladirilor,tavanele gradinilor de iarna sau pe propria structura realizata din profile structurale de 90x50 mm. Prinderea se face pe traverse sau pe perete cu console de prindere particulare.

Actionarea se face doar electric folosind un motor cu telecomanda conceput special pentru sistemele casetate.

Materialul acrilic folosit la fabricare copertinelor Gaviota ofera cel inalt grad de protectiela UV si inflarosii, dispune de o gama variata iar culorile sunt rezistente in timp. Panza se coase in mod particular, pentru a pastra proportia culorilor si a cusaturilor pe intreaga suprafata.

 

Dimensiuni:

Lungime – minim 1.00 m / maxim 5.00 m

Deschiderere – minim 1.60 m / maxim 5.00

 

Lungimea si proiectia copertinei, sunt reprezentate de cotele de gabarit a produsului.

 

 

Optimus Plus

 

Str. Crinului, Bl. D6, Sc. C, Ap. 1, Cod. 110109, Pitesti, Arges, Romania

 

Tel/Fax:   +40 0248 221 960

                                            Sevastian BOTOGHINA :   +40 0744 648 065

                                             Marian FLOREA :   +40 0744 648 066

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Productie Publicitara, reclame luminoase, inscriptionari auto. web design

0744 648 065            contact@optimusplus.ro

Termeni si Conditii

Copyright © Optimus Plus