Logo Optimus Plus - Productie Publicitara

    Datorita designului simplu si ergonomic, marchizele tropical pot fi pliate eliberand complet fereastra sau balconul. Ideale pentru balcoane, ferestre, magazine, hoteluri. Excelente sisteme de umbra si design -marchizele tropical asigura confortul pe timp de vara dand o nota aparte de eleganta casei dumneavoastra.

    Prin folosirea optima a noilor culori de material aveti posibilitatea de a va alege un model care sa va reprezinte. Actionate manual, electric sau automatizate (centrala de soare-vant, senzor de ploaie, telecomanda), va usureaza la maxim efortul pentru acoperire.

 

    Detalii tehnice

    Profile de rabatare : sunt din profil de aluminiu eloxat de culoare alba vopsit in camp electrostatic- elemente inoxidabile.

    Materialul este din material textil de înaltă tehnologie cu 3 straturi ce asigură protecţia împotriva radiaţiei UV, împotriva ploii, frigului şi asigură o umbră densă.

    Dimensiuni minime si maxima admise sunt de : 0,3 - 5,0 (m) / 0.5 - 1,5 (m)

    Sistemul manual de manevrare permite plierea – desfasurarea în plan orizontal (permitând prin aceasta reglarea luminii care patrunde sub copertina) pana la plierea - desfasurarea completa a copertinei.

    Actionarea sistemului de pliere-desfasurare se face prin intermediul unor sfori rezistente de manevrare .

    Sistemul de actionare electric permite plierea – desfasurarea acesteia prin simpla apasare a unui buton. Actionarea electrica este realizata cu un sistem de actionare cu un motor, de curent continuu aplicat in interiorul copertinei independent de profile.

    Copertina poate fi dotata cu un sistem de comanda de la distanta (care contine o telecomanda în infrarosu si un receptor pentru aceasta telecomanda). Au o eficienta energetica,protectie UV si izolatie fonica: buna.

 

    Intretinere

    Deosebit de usoara. - lunar se recomanda îndepartarea prafului depus pe material cu ajutorul unei perii sau unui pamatuf electrostatic (unde se poate ) sau prin simpla inchidere si deschidere a sa de mai multe ori consecutiv.

    Ori de câte ori este necesar, dupa desprafuire, se va proceda la curatarea materialului prin spalare cu un burete sau o carpa umeda

 

    Observatii

    Acest tip de copertina se recomanda pentru ferestre si balcoane cu suprafete mici de umbrire

 

Marchize - protectie, culoare si forme

marchize

< Produse

Optimus Plus

 

Str. Crinului, Bl. D6, Sc. C, Ap. 1, Cod. 110109, Pitesti, Arges, Romania

 

Tel/Fax:   +40 0248 221 960

                                       Mobil:   +40 0744 648 065 – Sevastian BOTOGHINA

                                        +40 0744 648 066 – Marian FLOREA

 

E-mail: contact@optimusplus.ro

        sevastian@optimusplus.ro

           marian@optimusplus.ro

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Termeni si Conditii

Copyright © Optimus Plus