OPTIMUS PLUS - CASETE LUMINOASE - DIVERSE FORME SI MARIMI

Casete luminoase - reprezinta o varianta economica de reclama si ajuta sa-ti promovezi brandul. Sunt o conceptie noua in productia publicitara, o adaptare moderna a noilor sisteme de iluminare cu LED-uri.

 

Optimus Plus produce o gama variata de casete luminoase in diverse marimi si culori, simpla sau dubla fata, cu fete plane, curbe sau vacumate. Pot avea diverse

forme customizate, patrate, rotunde, dreptunghiulare si ovale.

 

Aplicatii -  Sunt utilizate pentru reclama stradala, diferite tipuri de business, sedii de firma, spatii comerciale, marketuri, cabinete de avocatura, cabinete notariale, contabilitate, clinici medicale, cluburi, pensiuni, restaurante, etc.

 

Casete luminoase personalizate - in functie de preferintele tale. Inscriptionarea se poate realiza cu: stiplex printat direct, autocolant printat, polyplan printat, autocolant caterat si colorat in masa, litere stiplex colorat in masa si decupate cu laser.

 

Deoarece suntem printre primii producatori de casete luminoase din tara, putem sa va clasificam casetele luminoase in functie de cum au evoluat in timp, atat din punct de vedere constructiv, al materialelor folosite, al tehnicii de afisare, cat si al consumului de energie.

 

Casetele luminoase se pot clasifica dupa mai multe criterii constructive, care pot varia in functie de marime, forme si utilitati. Din punct de vedere constructiv in decursul anilor au fost schimbari majore, atat la profilul casetei folosit, al sistemului de afisare, cat si la sistemul de iluminat. Aceste schimbari au aparut datorita tehnologiei, care este intr-o continua schimbare, zicem noi in bine. Nu toate variantele mai vechi sunt scoase din fabricatie, deoarece pretul produsului stabileste prioritatile clientului.

Cu cat aceste casete luminoase au tehnologii mai noi, cu atat pretul este mai mare. Avem clienti care aleg in functie de pret, dar foarte multi dintre ei aleg produse cu tehnologie mai noua, care sunt mai profitabile si mai economice in timpul utilizarii lor. Acestia din urma stiu foarte bine ca imaginea brand-ului lor conteaza foarte mult.

 

Sistemul de iluminare

 

In decursul celor 32 de ani de activitate in productia de casete luminoase, sistemul de iluminare a suferit diverse schimbari si inovari.

In perioada de inceput se foloseau tuburi fluorescente cu un diametru de 40 mm. Neajunsurile erau destul de mari, deoarece foloseam profil de aluminiu

foarte lat si inestetic. Prinderea la capetele tuburilor si a starterelor se facea cu socluri destul de problematice, oxidau si nu asigurau un contact perfect.

Dupa 2-3 ani au aparut tuburile fluorescente mai subtiri respectiv de 20 mm. Partial la acea vreme era un pas inainte. Dar problemele cu

conectorii la capete si la starter persistau. Am inovat si am schimbat acesti conectori problematici cu cleme cu prindere mecanica. Se rezolvase multe

probleme, atat financiare cat si de functionare. Mai tarziu a patruns in tara si tehnologia de tuburi curbate. Destul de scumpe, cu o durata medie de

viata de 2-3 ani. Acestea aveau un avantaj foarte mare. Lungimea, forma si grosimea tuburilor erau destul de variate. In jurul anului 2000 a aparut tehnologia pe LED-uri, care au surclasat toate tipurile de tuburi.

 

AVANTAJELE ILUMINARII CU LED-uri SUNT: CONSUMUL DE ENERGIE REDUS, UNIFORMITATEA LUMINII SI FIABILITATEA IN TIMP.

 

Acestea au o durata de viata destul de mare de pana la 25 ani de functionare. (40 000 ore functionare). Au rezolvat multe probleme cu care ne confruntam.

Consum mic de energie, fiabilitate functionare in timp, un spectru larg de temperaturi de culoare. Datorita LED-urilor, casetele luminoase sau micsorat in grosimea lor. Putem sa oferim clientilor nostrii casete luminoase de pana la 10 mm grosime. Aceasta grosime a permis folosirea casetelor luminoase la interior, pe pereti si in vitrine, deoarece sunt mai placute vizual. Adevarate tablouri luminoase. Pentru casetele luminoase, iluminarea cu LED-uri se poate face in mai multe moduri. LED-urile pot fi aplicate pe tot fundalul (full LED), cu module LED de diverse puteri, in functie de intensitatea luminii dorite, sau se poate face perimetral pe laturile casetei cu module LED de 1,5 sau 3 W, sau benzi rigide cu LED-uri. Toate aceste variante asigura o iluminare uniforma a casetei luminoase, cu un consum de energie foarte mic.

 

 

< Produse

Casete luminoase simpla fata.

 

Casetele luminoase simpla fata, este forma de reclama cel mai des intalnita la exterior, oferind un impact vizual puternic, atat pe timp de zi cat si pe timp ne noapte.

Aceste tipuri de casete luminoase simpla fata sunt produse cu profile speciale, specifice industriei publicitare. Ele pot fi din aluminiu, din plastic, sau integral din alucobond. In toate aceste variante sistemul de iluminat este asigurat cu module LED.

 

Casete luminoase dubla fata (in consola).

 

Casetele luminoase dubla fata sunt din punct de vedere constructiv similare cu cele cu simpla fata, informatia este afisata pe ambele fete. Montajul pe perete se

realizeaza in consola. Sunt ideale pentru o vizibilitate din ambele sensuri de mers. Au un mare impact vizual, atat pe timp de zi cat si pe timp ne noapte.

Casetele luminoase dubla fata sunt produse din profile specializate de aluminiu specifice industriei publicitare. Ele pot fi din aluminiu, din plastic, sau integral

din alucobond. In toate aceste variante sistemul de iluminat este perimetral cu module LED.

 

In ambele variante cu simpla si dubla fata, fetele casetelor pot fi din stiplex, poliplan, alucobond, cu stiplex alb sau colorat in masa. Acesta din urma asigura

o durata de viata mult mai mare.

Inscriptionarea se poate realiza cu print digital, autocolant colorat in masa si caterat sau litere volumetrice.

 

Casete luminoase integral din stiplex.

 

Acest tip de casete sunt atat pentru exterior cat si pentru interior. Se pot produce cu simpla si dubla fata, solutiile de montaj sunt pe fatada cladirii sau in consola pentru cele cu dubla fata. Inscriptionarea se realizeaza atat cu autocolant printat digital si laminat, cat si cu autocolant colorat in masa si caterat.

 

Sistemul de iluminare se realizeaza in doua moduri:

   - full LED, modulele vin pe toata suprafata casetei si se foloseste numai la casetele cu simpla fata;

   - cu module LED de 3 w sau 1,5 w perimetral (pe fiecare latura), pentru casetele luminoase cu dubla fata.

 

 

Casete luminoase cu fete vacumate.

 

Casetele luminoase cu fete vacumate au rama din aluminiu cu finisaj eloxat sau vopsit in camp electrostatic. Sunt mai speciale deoarece fata casetei este deformata pe o matrita la cald, respectand intocmai forma dorita. De regula acest tip de casete se folosesc numai atunci cand este o serie mai mare, deoarece sunt costuri cu producerea matritei. Pentru a elimina aceste costuri in plus cu matrite si numarul mai mare al lor, trebuie sa alegeti una din formele si marimile pe care le avem aici.

Vezi catalog >

Vezi catalog >

Casete luminoase cu alucobond

 

Casetele luminoase sunt produse integral din alucobond. Se decupeaza computerizat forma casetei pentru a putea forma caseta. Informatia care trebuie afisata pe fata se decupeaza computerizat in alucobond. Literele se decupeaza cu laser in stiplex colorat in masa, in culorile alese de beneficiar si se fixeaza in golurile din alucobond.

Sistemul de iluminare se realizeaza cu module LED. Se pot executa in diverse forme si marimi.

Casete luminoase cu fete din polyplan

 

Din punct de vedere constructiv se produc doua tipuri de casete cu fata din polyplan.

   - format din cadru metalic fix, feros sau neferos, pe care se tensioneaza polyplanul cu informatia dorita. Se pot produce casete de mari dimensiuni cu simpla si dubla fata. Iluminarea de tip full LED, se realizeaza pe toata suprafata casetei. Acest tip de casete se foloseau la inceput in domeniul productiei publicitare.

   - un set de profile din aluminiu eloxat, sau vopsit in camp electrostatic, acoperind o gama variata de forme si marimi. Pentru a va documenta in forma si marimile profilelor

aveti acest catalog la dispozitie.

 

Vezi catalog >

Casete luminoase cu fete din textil

 

Acest tip de casete luminoase cu fata din textil, sunt cele mai recente aparute pe piata. Ele sunt exclusiv pentru interior de magazine, mall-uri, vitrine, etc.

Rama casetei este din profil specializat din aluminiu, diverse latimi si forme. Se pot executa casete de mici si mari dimensiuni sub forma de L, de C, sau de patrat.

Sistemul de iluminarese se face cu module LED perimetral (pe toate laturile), sau pe tot fondalul casetei. Pentru mai multe detalii aveti un catalog de profile, solutii si forme.

Vezi catalog >

Casete luminoase SLIM (cu rama click)

 

Sunt produse din profile specializate din aluminiu, pentru productia publicitara. Avem o gama variata de profile cu latimi si forme diverse. Aveti acest catalog pentru a identifica modelul dorit de dv. Finisajul lor este din aluminiu eloxat, dar la comanda se pot vopsi in camp electrostatic orice culoare din gama RAL. Fetele sunt din stiplex sau  backlight film in functie de marime, aplicatie sau forme. Fixarea fetei se face cu rama click, atat pentru exterior cat si pentru interior.

Se pot produce atat in simpla fata cat si in dubla fata.

Iluminarea se face exclusiv cu module LED.

Vezi catalog >

Casete luminoase cu forme personalizate

 

Sunt casete produse in diverse forme atipice, fata de cele clasice. Se pot executa in marimi diferite in functie de locatia montajului.

 

 

 

                                                                                                         Info-Utile  >

Optimus Plus

 

Str. Crinului, Bl. D6, Sc. C, Ap. 1, Cod. 110109, Pitesti, Arges, Romania

 

Tel/Fax:   +40 0248 221 960

                                            Sevastian BOTOGHINA :   +40 0744 648 065

                                             Marian FLOREA :   +40 0744 648 066

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Productie Publicitara, reclame luminoase, inscriptionari auto. web design

0744 648 065            contact@optimusplus.ro

Termeni si Conditii

Copyright © Optimus Plus